Hrskavi kruh sa začinskim biljem
Sastojci:
1 mali cijeli kruh, narezan na kriške (francuz)
100 - 150 g omekšalog maslaca
1 žlica maslinovog ulja
1 češanj češnjaka
peršin
grančica ružmarina
majčina dušica
Priprema:
Začinsko bilje oprati, osušiti i sitno nasjeckati. Češnjak također nasjeckati što sitnije.
Omekšali maslac izraditi tilicom, dodati maslinovo ulje i začine, sve dobro izmiješati da se sastojci sjedine.
Kruh narezati na kriške i svaku krišku premazati začinjenim maslacem. Kriške poslagati na pripremljeni lim.
Ispeći u zagrijanoj pećnici 10 - 15 minuta na 200 °C dok se maslac otopi i kruh postane lagano hrskav.
kuzinavamje.kom
Oznake:
Predjelo
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
0 komentari:
Objavi komentar