U dijetu su uključene užine, koje se sastoje od nezaslađenog voća, čaja ili kafe bez šećera, mineralne vode.
RVI DAN - Doručak: bundeva sa šargarepama i sokom od limuna, kaša od bundeve sa dodatkom žitarica (pirinač, proso ili ovas);
Ručak: supa od povrća sa bundevom (paprika, šargarepa, crni luk, mala količina krompira, zelenog lisnatog povrća i biljno ulje);
Večera: pečena bundeva.
DRUGI DAN - Doručak: salata od bundeve, kaša;
Ručak: pasirana bundeva, supa od povrća;
Večera: voće po izboru.
TREĆI DAN - Doručak: kaša od bundeve, salata od povrća;
Ručak: supa od povrća (bez krompira);
Večera: 2 parčeta tosta i salata od bundeve sa ananasom.
ČETVRTI DAN - Doručak: kaša od bundeve, salata od povrća;
Ručak: supa od povrća i dinstana slatka paprika;
Večera: ragu (bundeva, povrće i pečurke)
PETOG DANA ponovite jelovnik od početka.
Izvor: zena.blic.rs
0 komentari:
Objavi komentar