Trouglići sa sirom i piletinom
Potrebno je:
Pakovanje lisnatog testa,
jaje,
150 g pilećih grudi,
pola zelene salate,
2 paradajza,
80 g šampinjona,
100 g sira,
začini, so, biber.
Priprema:
Testo razvucite na dasci posutoj brašnom, podelite ga na četvrtine koje treba da preklopite tako da od njih dobijete trouglove. U sredinu stavite malo folije kako se testo ne bi zalepilo. Testo stavite u pleh obložen papirom za pečenje, premažite svaki trougao umućenim jajetom i pecite 15 minuta u rerni ugrejanoj na 200 stepeni. Ostavite da se ohladi, a u međuvremenu pripremite fil. Pileće meso isecite na kockice, začinite ga i ispecite na ulju zajedno sa šampinjonima. Dodajte paradajz, sir i na kraju promešajte. Testo napunite pripremljenom smesom i salatom.
Izvor: tajnikuvar.rs
Oznake:
Predjelo
Pretplati se na:
Objavi komentare (Atom)
0 komentari:
Objavi komentar