Pages

Trouglići sa sirom i piletinom





Potrebno je:

Pakovanje lisnatog testa,
 jaje,
 150 g pilećih grudi,
pola zelene salate,
 2 paradajza,
 80 g šampinjona,
 100 g sira,
 začini, so, biber.

Priprema:

Testo razvucite na dasci posutoj brašnom, podelite ga na četvrtine koje treba da preklopite tako da od njih dobijete trouglove. U sredinu stavite malo folije kako se testo ne bi zalepilo. Testo stavite u pleh obložen papirom za pečenje, premažite svaki trougao umućenim jajetom i pecite 15 minuta u rerni ugrejanoj na 200 stepeni. Ostavite da se ohladi, a u međuvremenu pripremite fil. Pileće meso isecite na kockice, začinite ga i ispecite na ulju zajedno sa šampinjonima. Dodajte paradajz, sir i na kraju promešajte. Testo napunite pripremljenom smesom i salatom.


Izvor: tajnikuvar.rs

0 komentari:

Objavi komentar